0591 -624 832 Online aanmelden

Vacature Fysiotherapeut

Heb je er als fysiotherapeut altijd al van gedroomd om in een groot en hecht team te werken, bij een praktijk waarin doelgericht wordt gewerkt en waar naar het totale mensbeeld wordt gekeken? 

Binnen Lampe Fysiotherapie ontstaat per 01-09-2018 een functie voor een:

parttime fysiotherapeut met de mogelijkheid uit te breiden naar fulltime

Lampe Therapie is een ervaren praktijk met een jong en dynamisch team. De praktijk onderscheidt zich voornamelijk door de verschillende disciplines en wij werken volgens het totaal mensbeeld: fysiek, mentaal en welzijn. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zijn een kwalitatieve en innovatieve organisatie met als doel op een professionele wijze te werken aan de beste zorg voor onze patiënten, welke bij ons altijd centraal staan. De praktijk beschikt over ruime behandelkamers, een grote oefenzaal, een zwembad op externe locatie en we maken gebruik van de sportfaciliteiten op het sportpark Meerdijk. Sinds 2017 zijn wij een Pluspraktijk en aangesloten bij Keurmerk Fysiotherapie.
Onze organisatie heeft 2 vestigingen in Emmen, vanaf september een vestiging in Hoogeveen en ons team bestaat uit 20 collega’s. 

Functieomschrijving
Als fysiotherapeut werk je nauw samen met de collega-therapeuten, maar kun je ook goed zelfstandig werken. Je werkzaamheden bestaan naast het behandelen van patiënten met uiteenlopende klachten en (sport)blessures, uit het begeleiden van (post operatieve) indicaties, return to sport, het opzetten van behandelprocessen en het maken en bijstellen van behandelprotocollen. 

Je bent op meerdere locaties inzetbaar en gaat mee in onze visie dat we als zorginstelling 7 dagen per week toegankelijk willen zijn voor onze patiënten. 

Functie eisen
Je bent in het bezit van een afgeronde HBO fysiotherapie opleiding, een master voor een specialisatie is een pré. Daarnaast ben je BIG geregistreerd, bij voorkeur ingeschreven bij het Keurmerk Fysiotherapie en woonachtig in de regio Emmen.
Je hebt een actieve instelling, hebt ambitie en denkt mee over de toekomst. Je hebt een dosis humor, bent stressbestendig, flexibel en kunt goed relativeren. Ervaring met SpotOnMedics en het vastleggen van dossiers op plusniveau is een pre.  

Wij bieden 
Een inspirerende baan in een jong, enthousiast en hecht multidisciplinair team. Wij investeren veel in coaching en stimuleren een actieve werkhouding en studieambitie waardoor het mogelijk is door te groeien in onze praktijk.

Ben jij enthousiast en herken jij jezelf in dit profiel?
Stuur dan vóór 11 augustus 2018 je motivatiebrief en CV naar:
Lampe Therapie 
T.a.v. mevr. D. Ruiter (praktijkmanager) 
Ullevi 7
7825 SC Emmen
Email: info@lampetherapie.nl  
De sollicitatiegesprekken worden gepland in week 33 op woensdag 15 augustus 2018