0591 -624 832 Online aanmelden

Reglement Oefengroepen

Praktijkreglement oefengroepen Lampe Therapie 
Kledingvoorschriften:
- Sportkleding ( korte broek + shirt ) 
- Bij schouderklachten graag een hemd of t'shirt aan.

Aandachtspunten:
- Neem een handdoek mee naar de trainingen.
- Wij zijn met elkaar verantwoordelijk voor het netjes achter laten van de oefenzaal. Denk daarbij aan je eigen spullen. Graag alles wat weggegooid kan worden, dit te doen in de prullebakken. 
- Ga zorgvuldig om met alle toestellen die in de oefenzaal staan en alle overige materialen in de zaal. 
- De praktijk beschikt niet over een douchegelegenheid.
- Tijdens het sporten is er een spray aanwezig om hygiene zo optimaal mogelijk te houden. 
- Graag de apparaten even afsprayen na het gebruik. 

Aanwezigheid:
- Om je revalidatie zo goed en spoedig mogelijk te laten verlopen is het van groot belang dat u wel aanwezig bent op de trainingen. 

Om deze reden hanteren wij de volgende regels:
- Kunt u om een geldige reden niet sporten, bijvoorbeeld ziek zijn, werkafspraak of overige zaken, meldt dit dan 24 uur van te voren! 
  U kunt ons daarvoor bereiken op telefoonnummer 0591-624832. Wilt u zich afmelden in het weekend dan kunt u dit doen door ons een email te sturen of onze voice mail in te spreken. Wij zullen dit op de eerst volgende werkdag verwerken. 
- Bent u zonder af te melden niet op de training, dan wordt dit wel in rekening gebracht voor een niet nagekomen afspraak. 
- Bent u 3 keer achtereenvolgens niet aanwezig op een training zonder je af te melden, dan zijn wij genoodzaakt je uit de groep te halen. Om vervolgens weer in aanmerking te komen voor de trainingen dan zal er eerst een afspraaak met de fysiotherapeut gemaakt moeten worden. 

Tip:
Zijn uw klachten niet chronisch maar zou u wel willen trainen? Lampe Therapie biedt u de mogelijkheid om te trainen middels een abonnement. Voor meer informatie hierover kijk verder op onze website of bel met onze praktijk.