0591 -624 832 Online aanmelden

Ondersteuning voor verenigingen

Als sportvereniging hoop je dat de leden zo min mogelijk met fysiotherapie te maken krijgen, echter ontkom je er niet altijd aan. Blessures zijn een onlosmakelijk onderdeel van sport. Het is van belang om op de juiste manier met blessures om te gaan en zo snel mogelijk te herstellen, echter is het net zo belangrijk om ervoor te zorgen dat de kans op een nieuwe blessure zo klein mogelijk wordt gemaakt. 


Lampe Therapie
Lampe Therapie mag zich met trots een gevestigde naam noemen in de 'sportwereld' van Emmen en omstreken. Al meer dan 25 jaar zien we sporters van veel uiteenlopende sporten, zowel uit de amateur- als uit de topsport. In de jaren hebben we een netwerk opgebouwd van diverse artsen, sportartsen en specialisten waar we op kunnen terugvallen. Tevens zijn we partner van Sportzorg voor Jeugd. Wij vinden het, naast sterk onderbouwde fysiotherapie, van belang om door duidelijke communicatie met de sporter en trainer/coach te zorgen voor een juiste opbouw richting volledig herstel. 

Naast het inzetten van de reguliere fysiotherapie is het ook mogelijk om echo's te maken, shockwavetherapie toe te passen en is er voldoende test- en meetapparatuur om de lichamelijke en mentale gesteldheid en de conditie in kaart te brengen. Ook is het mogelijk om bij ons te revalideren na een operatie. 


Wat kunnen wij voor de vereniging betekenen?
Mocht u graag willen weten wat we voor u kunnen betekenen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn altijd bereid om langs te komen, zodat we de behoeftes vanuit de vereniging kunnen bespreken en kunnen inventariseren waar we elkaar kunnen versterken. We stellen graag een op maat gemaakt plan voor u op.