0591 -624 832 Online aanmelden

Wereldkankerdag - 4 februari 2021

Op 4 februari 2021 is het Wereldkankerdag. Dit is een belangrijke dag om aandacht aan te besteden, zéker nu in deze bizarre tijden.

Er worden op en rondom deze dag allerlei evenementen georganiseerd. Deze kunt u vinden op de website van Wereldkankerdag. Zo kunt u deelnemen aan een '21 dagen meer bewegen Challenge', zijn er diverse podcasts te beluisteren (bijvoorbeeld over kanker en het leven thuis) en zijn er diverse workshops en webinars te volgen.

Webinar 'Omgaan met de gevolgen van kanker'
Één van deze webinars wordt georganiseerd door Het Behouden Huys (zij hebben o.a. een locatie in Emmen). Dit webinar, 'Omgaan met de gevolgen van kanker', is op 4 februari om 19.00 uur. GZ-psycholoog Robert Waaksma zal de psychische, sociale en lichamelijke gevolgen van kanker belichten. U kunt tijdens dit webinar tevens kennismaken met Het Behouden Huys. Deelname is gratis. Wilt u meer informatie over dit webinar of wilt u zich direct aanmelden? Dat kan hier

Het Behouden Huys 
Het Behouden Huys is er voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Zij bieden psychologische zorg bij de verwerking van de psychische, sociale en lichamelijke gevolgen van de ziekte en ze zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, ziektefase, prognose. Meer informatie vindt u op: Het Behouden Huys.

Lampe Therapie - oncologie
Binnen onze praktijk zijn collega's Manon Klingenberg-Roël en Nancy Brinks-Lankhorst gespecialiseerd in oncologie. Wilt u weten of zij iets voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust vrijblijvend contact op, we denken graag met u mee. 

Bericht geplaatst op: 2021-01-25 11:11:27