0591 -624 832 Online aanmelden

Wereldkankerdag 2020

"Kanker zet je wereld op z'n kop"

Vandaag, 4 februari 2020, is het Wereldkankerdag; een belangrijke dag om bij stil te staan.

Heeft u zelf te maken (gehad) met de gevolgen van deze ziekte en ervaart u bijvoorbeeld klachten zoals vermoeidheid, gewrichtsklachten of pijn? Er is een breed aanbod aan zorg, ondersteuning en begeleiding beschikbaar, ook bij Lampe Therapie. Hierbij kunt u denken aan revalidatie, oedeemtherapie en begeleiding in het hervatten van werkzaamheden.

Revalidatie in de oefenzaal of in het zwembad is gericht op het verbeteren van conditie en spierkracht. Fysiotherapie is gericht op het verbeteren van de beweeglijkheid van gewrichten (bijvoorbeeld bij schouderproblemen na een borstamputatie). Oedeemtherapie richt zich op het behandelen van vocht in bijvoorbeeld arm, borst of been ten gevolge van het verwijderen van lymfeklieren, een operatie of bestraling.

Binnen onze praktijk is Manon Klingenberg-Roël werkzaam als oedeemtherapeut en ze is daarnaast gespecialiseerd in oncologie. Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Lees er meer over op onze website of neem contact op via 0591-624832 of info@lampetherapie.nl.

Bericht geplaatst op: 2020-02-04 10:28:02