0591 -624 832 Online aanmelden

Word jij dé aanvulling op ons kinderfysioteam?

Voor onze fysiotherapiepraktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste Kinderfysiotherapeut (i.o.) m/v! (functie per 1-08-2021)


Lampe Therapie
Wij zijn een ambitieuze eerstelijns praktijk met 2 locaties in Emmen en een locatie in Hoogeveen. Ons team is zeer hecht en we hebben regelmatig intern overleg en intervisie. Onze fysiotherapeuten weten elkaar goed te vinden en vragen elkaar om advies indien nodig. Wij hebben diverse specialisaties in huis, zoals oedeemtherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en natuurlijk kinderfysiotherapie. We hebben korte lijnen met diverse specialisten en werken graag samen met andere zorgprofessionals in de regio. Sinds 2017 zijn wij een Pluspraktijk en aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie.


KidsLife
In april 2018 zijn we gestart met KidsLife, een programma voor kinderen met overgewicht in de leeftijd van 6-18 jaar. We bieden dit programma aan in de regio’s Emmen, Hoogeveen en sinds kort tevens Stadskanaal. Binnen KidsLife zijn diverse specialisten actief, zoals kinderfysiotherapeuten, diëtisten, mentale coaches, buurtsportcoaches en kinderartsen. Een prachtig programma, waarin we al ruim 140 kinderen hebben mogen begeleiden! Kijk ook eens op de website voor meer informatie.


Ben jij degene die wij zoeken?
Jij bent een échte teamplayer. Je wordt namelijk onderdeel van ons kinderfysioteam (samen met collega’s Brenda en Sandra). Je werkt graag samen, niet alleen met directe collega’s, maar ook met diverse andere disciplines. We vinden het belangrijk dat je plezier en enthousiasme uitstraalt en over een gezonde dosis humor beschikt. Je volgt de ontwikkelingen in de kinderfysiotherapie en bent bereid te ondersteunen in innovatie binnen de praktijk. Je vindt het niet erg om zowel in Emmen als in Hoogeveen te werken. Daarnaast sta je open voor het verzorgen van behandelingen op basisscholen in de regio. 


Wat bieden wij jou:

  • Een inspirerende baan - 24 uur (mogelijkheid tot verdere groei).
  • Een enthousiast, hecht en multidisciplinair team.
  • Een nette praktijk met ruime behandelkamers en een speciale kinderoefenzaal in Emmen.
  • Korte lijnen met verwijzers uit de regio.
  • Een werkplek waar veel geïnvesteerd wordt in coaching en waar studieambitie gestimuleerd wordt.

 
Ben jij enthousiast en herken jij jezelf in dit profiel? 
Stuur dan uiterlijk maandag 21 juni een motivatiebrief en CV met foto naar:
Lampe Therapie
T.a.v. mevr. D. Ruiter (directeur)
Ullevi 7
7825 SC Emmen
Email: info@lampetherapie.nl


Bericht geplaatst op: 2021-05-31 14:18:04