0591 -624 832 Online aanmelden

Update juni 2020

Beste patiënten van Lampe Therapie,

We zijn blij om te kunnen melden dat we weer open zijn voor alle fysiotherapeutische zorg (met als enige uitzondering dry needling en oefengroepen)! De zorg kan uitgebreid worden en we zijn niet meer gelimiteerd in wie we wel en niet kunnen zien. In deze mailing informeren wij u graag over onze huidige werkwijze.

  • Onze therapeuten dragen bij behandeling in de behandelkamer handschoenen en een mondkapje. Op deze manier doen we er alles aan om fysiotherapeutische behandeling bij ons in de praktijk veilig te houden.
  • We hanteren te allen tijde de regels/adviezen van het RIVM, Ministerie van VWS en KNGF.
  • Onze praktijkinrichting is aangepast aan de 1,5-meter richtlijn.

Heeft u lichamelijke klachten, maar durft u nog niet naar de praktijk te komen? Weet dan dat we ook nog steeds het e-consult kunnen inzetten! (In deze video leggen we uit hoe dit werkt: Uitleg video e-consult). Op die manier kunnen we u op afstand advies geven en begeleiden waar nodig. Een afspraak maken voor een e-consult verloopt via de balie.

We benadrukken nogmaals dat onze praktijk is aangepast aan de 1,5-meter richtlijn. Daarmee is de praktijk een veilige plek om naartoe te komen. Kom zo veel mogelijk alleen. Gelieve niet te vroeg komen. Wenselijk is dat u maximaal 5 minuten voor uw afspraak de praktijk binnentreedt. Neem een eigen handdoek mee voor op de behandelbank.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met de praktijk.

Team Lampe 

Bericht geplaatst op: 2020-06-03 10:53:56