0591 -624 832 Online aanmelden

Samenwerking diëtiste

Wij zijn een nieuwe samenwerking aangegaan: we hebben de handen ineengeslagen met Eline Voss, (kinder)diëtiste. Reeds werkzaam bij KidsLife, maar nu ook bij Lampe Therapie!

Eline stelt zich graag aan u voor:

"Mijn naam is Eline Voss en ik ben (kinder)diëtist. Sinds 2016 heb ik mijn eigen diëtistenpraktijk: Dieetstyle Drenthe. Ik heb de opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Ik heb voor deze opleiding gekozen vanwege mijn interesse in voeding, maar vooral omdat ik graag mensen help. Samen sta je sterk en ieder mens is uniek. Voeding speelt in ieders leven een (belangrijke) rol, maar die rol is niet altijd hetzelfde. Veranderen van (eet)gewoontes is lastig en hierbij speelt de diëtist naar mijn mening een grotere rol dan het uitschrijven van een dieetadvies. Samen met mijn cliënten bekijken we: Wat werkt voor jou? Wat heb jij nodig om je doel te kunnen bereiken? Want ieder mens heeft zijn eigen wensen, doelen en dromen.

In mijn praktijk begeleid ik mensen met allerlei hulpvragen: afvallen, maar ook aansterken of aankomen, diabetes, hart-en vaatziekten of darmklachten. Dit maakt mijn werk heel afwisselend. Het mooiste aan mijn werk vind ik het persoonlijke contact dat je met mensen opbouwt en dat je samen veel momenten deelt. Want voeding en gezondheid speelt in ieders leven een grote rol.

Naast het werk in mijn praktijk geef ik ook graag scholingen en lessen over voeding en gezondheid. Daarnaast ben ik elke dinsdagmiddag te vinden bij Lampe Therapie. Samen met fysiotherapeut Brenda van Lampe Therapie, Lieneke van Samen Sterk Zorg en personal trainer Fernando Leusmann begeleiden we kinderen met overgewicht. Deze mooie samenwerking is in april gestart en heet KidsLife. Het is zó fijn om samen met andere hulpverleners één team te vormen en kinderen maar ook volwassen de hulp te kunnen bieden die ze nodig hebben.

*Dieetadvisering wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Bij volwassenen wordt hierbij wel het eigen risico aangesproken (bij diabetes geldt dit vaak niet)."

Wilt u graag een afspraak maken met Eline? Dat kan! Daarvoor kunt u direct contact opnemen met Dieetstyle (contactgegevens vindt u op onderstaande website). Een afspraak maken gaat dus niet via Lampe Therapie. Eline is regelmatig bij ons in de praktijk te vinden, zo is zij vaak op de dinsdagen aanwezig voor KidsLife. 

Neemt u ook eens een kijkje op de website van Dieetstyle: www.dieetstyle.nl.

Bericht geplaatst op: 2019-07-02 13:54:41