0591 -624 832 Online aanmelden

Huidige maatregelen COVID-19 - september 2020

Beste patiënten,

Het aantal besmettingen om ons heen neemt toe. Om ervoor te zorgen dat we het besmettingsrisico in de praktijk tot het minimum beperken, stellen wij u graag opnieuw op de hoogte van de huidige maatregelen.

  •  Ontsmet uw handen bij binnenkomst in de praktijk. Bij de balie staat een desinfectiezuil, tevens vindt u pompjes op tafel in de wachtkamer, op de eerste verdieping bij de trap en beneden bij de ingang van de oefenzaal.
  • Neem een handdoek voor op de behandelbank mee naar de afspraak. Heeft u een afspraak in de oefenzaal? Ook dan gelieve een handdoek mee te nemen. In verband met hygiëne vinden wij dit belangrijk.
  • Graag niet meer dan 4 personen in de wachtruimte. Bij binnenkomst in de praktijk kunt u zien in welke kamer uw therapeut werkzaam is en waar u mag wachten. Weet u niet bij wie u een afspraak heeft? Vraag het na bij de balie.
  • Komt er iemand met u mee? Deze persoon mag op dit moment helaas niet binnen wachten (uitzondering wanneer deze persoon mee de behandelkamer in gaat. Dit graag eerst overleggen met de behandelend therapeut).
  • Bent u of is een gezinslid in afwachting van de Coronatest-uitslag? Verplaats uw afspraak, totdat u de uitslag heeft.
  • En uiteraard geldt nog steeds: heeft u symptomen van het Coronavirus? Meld uw afspraak af.

Het blijft van belang om de regels en richtlijnen na te leven. Volgt u de aanwijzingen in de praktijk goed op. Samen houden we het besmettingsrisico zo klein mogelijk en houden we de praktijk een veilige plek om naartoe te komen.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Team Lampe

Bericht geplaatst op: 2020-09-24 15:44:11