0591 -624 832 Online aanmelden

Detox

Detox is een professioneel voetbad dat werkt volgens elektrolyse en dat duizenden gespecialiseerde zweetklieren aan de voetzolen activeert. Dit maakt een gemakkelijke uitgeleiding van afvalstoffen via deze klieren mogelijk. Het water zal gaan verkleuren door deze afvalstoffen die vrijkomen. De eerste paar dagen na de behandeling zullen de huid, de nieren, de longen en de darmen afvalstoffen extra uitscheiden. Wenselijk is om de eerste paar dagen na de detox voldoende water te drinken, zodat de afvoer van afvalstoffen ondersteund wordt. Het nieuw ontstane lichaamsgevoel geeft verlichting en vitaliteit.

Een detoxbehandeling duurt 30 minuten. Het is mogelijk om eenmalig gebruik te maken van de detox, maar u kunt ook kiezen voor een kuur van 5 behandelingen. 

Voordat u bij ons een behandeling voor Detox kunt ondergaan vragen wij u eerst een vragenlijst in te vullen. Op basis van deze gegevens adviseren wij u om wel of geen behandeling te ondergaan. Wij adviseren geen detox bij:

  • mensen met een pacemaker of ICD
  • mensen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan
  • zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven
  • kinderen jonger dan 8 jaar oud
  • griep of hoge koorts

Let op: gebruik van een Detox behandeling is altijd op eigen risico. Lampe Therapie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig(e) letsel/schade.

Onze specialisten voor detox:

Jarno Tapper

Jarno Tapper

Marije Vos

Marije Vos

Marlou Scherpen

Marlou Scherpen

Roy Stroeve MSc

Roy Stroeve MSc