0591 -624 832 Online aanmelden

Shockwave

Al ruim 12 jaar ervaring!

Heeft u ernstige pijnklachten aan uw gewrichten of aanhechtingen vanwege een spierprobleem, peesirritatie, pees ontsteking, slijmbeurs ontsteking of kalkafzetting? 
En heeft u inmiddels al meerdere behandelingen ondergaan en ondanks verschillende inspanningen zijn er geen resultaten bereikt? 

Dan heeft Lampe Therapie voor u een zeer goed alternatief. ESWT oftewel Shockwave. Het apparaat genereert mechanisch schokgolven die zich via de huid in het aangedane weefsel verspreiden. ESWT is een intensieve therapie die afhankelijk van de lokalosatie, onaangenaam kan zijn, maar in veel gevallen zeer succesvol is in het verminderen van pijn. Shockwave stimuleert het aangedane weefsel om zich te herstellen door op celniveau aan te grijpen.

ESWT wordt 3-6 keer wekelijks herhaald. Afhankelijk van de schade en het gebied wordt het aantal shocks bepaald, de intensiteit en frequentie waarmee deze worden toegediend. Het is van belang dat uw behandeld fysiotherapeut u goed voorlicht over het beloop tijdens de behandeling en nadien.

Alvorens shockwave kan worden toegepast wordt u door een van onze fysiotherapeuten onderzocht. Er wordt een afspraak gemaakt voor intake en functieonderzoek. Indien nodig zal er een vervolgafspraak worden gemaakt voor de shockwavetherapie. Mocht er toch enige onduidelijkheid zijn in het lichamelijk onderzoek dan kunnen we middels een echo de situatie beter in kaart brengen.Ik wil hier graag meer over weten

Onze specialisten voor shockwave:

Berry Lampe

Berry Lampe

Jan Jelte Perdok

Jan Jelte Perdok

Jarno Tapper

Jarno Tapper

Manon Röel

Manon Röel

Niek Bezoen

Niek Bezoen

Pauline Loerakker

Pauline Loerakker

Roy Stroeve

Roy Stroeve